BrightSkin.ro

Fă o programare

Microdermabraziunea la BrightSkin Cluj-Napoca

Microdermabraziune

https://www.youtube.com/shorts/vuZIcennnqI
Ce este microdermabraziunea? Microdermabraziunea la BrightSkin Cluj-Napoca

Microdermabraziunea este o procedură dermatoestetică non-invazivă, nedureroasă și fără riscuri, de curățare și exfoliere delicată a stratului superficial al pielii, format din celule moarte, sebum și impurități.

Microdermabraziunea este indicată ca și procedură adjuvantă în afecțiuni ale pielii precum acnee, pori dilatați, ten gras, pete pigmentare, cicatrici, riduri fine, aspect lipsit de strălucire al tenului sau de rutină pentru întreținerea aspectului sănătos al pielii. Ea poate fi efectuată la orice vârsta și în orice anotimp.

Bright Skin pune la dispoziția dumneavoastră un microdermabrazor de ultimă generație, cu cap diamantat – Pristine, produs de Vioramed Israel, lider mondial în domeniu. Acesta utilizează un instrument cu capăt abraziv format din particule de diamant industrial, tăiate cu laser, cu diferite grade de asperitate și mărimi, care realizează o abraziune sigură, eficientă și delicată în același timp. Capetele sunt sterilizate conform protocolului de sterilizare a instrumentarului chirurgical, pentru a evita contaminarea de la un pacient la altul.

Cum se realizează?

După demachierea și degresarea pielii, specialistul va aplica instrumentul abraziv la nivelul pielii, într-o succesiune de mișcări liniare. Concomitent sistemul de aspirare al aparatului absoarbe impuritățile detașate de pe suprafața pielii. Sistemul de vacuum are rol și în stimularea vascularizației locale asigurând un aport corespunzător de substanțe nutritive pielii. În urma tratamentului, pielea prezintă o ușoară tentă roșiatică, ce dispare de la sine în câteva ore după procedură, sau prin aplicarea produselor de machiaj. Procedura durează în general 20-30 minute și nu necesită recuperare ulterioară, putând să vă reluați imediat activitățile curente și aplicarea produselor cosmetice obișnuite. În cazul acneei vulgare, procedura poate fi urmată de evacuarea comedoanelor restante. La finalul procedurii, în funcție de efectul pe care dorim să-l obținem, vom aplica pe piele unul sau mai multe seruri speciale.

Pielea dumneavoastră devine mai netedă, mai luminoasă, cu aspect uniform și sănătos. Senzația resimțită este de piele curată, catifelată, tânără. După microdermabraziune, produsele cosmetice și de hidratare sunt mult mai ușor absorbite în piele, având astfel o eficientă sporită.

Cât de des se face?

În general, se recomandă repetarea ședințelor de microdermabraziune la interval de 2-4 săptămâni, până la remedierea afecțiunii cutanate și ulterior periodic pentru întreținerea pielii.

Microdermabraziunea poate fi combinată cu alte proceduri dermatoestetice, precum mezoterapie, PRP (“terapia vampir”), microneedling Dermapen, peeling chimic, potențând efectul benefic al acestora.

Microdermabraziunea la BrightSkin Cluj-Napoca