BrightSkin.ro

Fă o programare

Bright Skin Cluj-Napoca

Despre Clinica Noastra

Am hotărât să deschid cabinetul din Florești pentru că simțeam că trebuie să fiu mai aproape de pacienții mei. Primii pași timizi în această direcție i-am făcut la începutul anului 2016 când am demarat acest proiect cu sprijinul unei colege dragi, care avea deja cabinet medical în Florești.

Apoi calea de urmat s-a conturat tot mai limpede, am simțit că este momentul să ne extindem echipa și am avut nevoie de mai mult spațiu, astfel că în luna iulie a anului 2017 am inaugurat noul sediu, dotat la standarde europene, iar echipa s-a îmbogățit cu un colaborator valoros, domnul doctor Alexandru Mocanu.

Pe măsură ce a trecut timpul, activitatea a devenit tot mai complexă, numărul de pacienți a crescut constant, așa că era necesar să ne mărim echipa. La sfârșitul anului 2018, doamna dr Boloș Dana a adus un suflu nou în dinamica activității noastre.

Întrucât foarte mulți dintre pacienții noștri făceau un efort considerabil cu deplasarea din Cluj în Florești, sa ne extindem prin deschiderea unui cabinet de dermatologie in Cluj-Napoca.

Doamna dr Alina Surcel, medic specialist cu vastă experiență în domeniul dermatologiei și dermato-esteticii, s-a alăturat echipei noastre în noul sediu din Cluj.

Sunt norocoasă să am alături în echipa Brightskin persoane minunate, cu drag de oameni, dedicați meseriei și conștienți de rolul lor.

Ne dorim să fim aproape de pacienții noștri, iar ei să știe că se pot baza permanent pe noi. Dorim să punem la dispoziția lor toată informația medicală acumulată și mai ales experiența noastră, dar într-un mod prietenos în care raporturile să fie pe bază de parteneriat.

Ne străduim să menținem un mediu primitor, în care cei care ne trec pragul, indiferent de vârstă, să se simtă în largul lor și în siguranță.

Noutati de pe blog

Melasma
Afectiuni

Melasma

Melasma este o afecțiune dermatologică cronică manifestată prin apariția unor pete hiperpigmentare cu localizare preponderent la nivelul feței. Terapia melasmei este una complexă, de lungă durată și presupune o legatură strânsă între pacient și medicul dermatolog. Medicii specialiști din clinicile BrightSkin au o vastă experiență în tratarea acestei afecțiuni și vă așteaptă pentru realizarea unui plan personalizat.

Citeste mai multe »