BrightSkin.ro

Fă o programare

polinucleotide PhilArt

Polinucleotide – rejuvenare și biorevitalizare cu PhilArt gel cu polinucleotide (PDRN)

Ce este PhilArt gel cu polinucleotide?

PhilArt gel cu polinucleotide este un produs injectabil pe bază de polinucleotide ce are ca și scop biorevitalizarea pielii. Aspectul său este de gel incolor, elastic, resorbabil care conține PDRN (prescurtare de la polideoxiribonucleotide ) cu greutate moleculară mare. Acestea sunt biomolecule care au rolul de a atrage puternic apa și de a capta și neutraliza radicalii liberi. Astfel se obține un mediu ideal pentru dezvoltarea fibroblaștilor și pentru creșterea producției de colagen și de elastină. Rezultatul este o îmbunătățire în ceea ce privește fermitatea și calitatea pielii, o reducere a ridurilor fine și un aspect mai luminos și mai sănătos.

Care sunt efectele gelului cu polinucleotide?

PhilArt este special datorită celor 3 efecte cu rol anti-ageing:

 • Stimularea fibroblaștilor și creșterea sintezei de colagen și elastină proprii pielii
 • Efect antioxidant
 • Hidratare intensă

Cine poate beneficia de procedura de rejuvenare cu polinucleotide injectabile PhilArt?

Gama PhilArt este disponibilă sub forma a patru produse adapatate nevoilor individuale ale pacienților:

1. PhilArt (40 mg/2ml) este indicat pentru îmbunătățirea calității și luminozității pielii la pacienții mai tineri. El poate fi folosit ca tratament anti-îmbătrânire (sau preventiv) și pentru pacienții mai maturi prin îmbunătățirea structurii pielii și a elasticității generale. Polinucleotidele au efect de bioreactivatori ai pielii și de remodelarea a zonelor cutanate cu conținut ridicat de fibroză (striații și cicatrici).

2 . PhilArt eye (15 mg/2ml)  este destinat zonei sensibile a pleoapelor. Ajută la hidratarea ariei și la stimularea sintezei de colagen, corectând ridurile fine din această zonă, ameliorând aspectul de cearcăne și cel de ochi obosiți.

3. PhilArt Next (polinucleotide 20 mg/2 ml si acid hialuronic 20 mg/2 ml) este o formulă combinată cu acțiune sinergică de îmbunătățire semnificativă a hidratării pielii în asociere cu stimularea fibroblastelor, ceea ce duce la restaurarea și îmbunătățirea elasticității, trofismului, fermității, tonusului și aspectului pielii. Poate fi folosit atât pe față, cât și pe zona cervicală, dosul mâinilor etc.

4. PhilArt Hair (15 mg/2 ml) susține revitalizarea foliculilor de păr, având ca rezultat regenerarea și accelerarea creșterii părului.

 Gama PhilArt este potrivită tuturor tipurilor de piele și tuturor grupelor de vârstă.

Care sunt indicațiile procedurii de biorevitalizare și rejuvenare PhilArt gel cu polinucleotide?

Indicațiile produselor PhilArt:

 • riduri periorale superficiale
 • riduri ale pomeților
 • riduri fine periocular
 • cearcăne, ochi obosiți
 • cicatrici
 • riduri medii-profunde de la nivelul șanțurilor nazogeniene
 • ameliorarea aspectului zonelor vizibile precum gâtul, decolteul, dosul mâinilor prin creșterea nivelului de hidratare
 • îmbunătățirea calității pielii în zone extinse ale corpului precum coapse, fese, abdomen
 • terapie adjuvantă în alopecii.

PDRN sunt extrase și purificate la temperatură înaltă, ceea ce permite obținerea unui ingredient activ cu o puritate de peste 95%, cu proteine și peptide inactivate. Acest lucru garantează siguranța produsului și lipsa efectelor adverse imunologice.

Cum se realizează terapia de rejuvenare PhilArt?

Terapia PhilArt poate fi realizată doar de către medici specialiști dermatologi cu experiență în procedurile dermato-estetice. După aplicarea cremei anestezice, produsul este injectat intradermic profund sau subcutanat. După injectare zona tratată se masează ușor pentru o distribuire uniformă a substanței. Timpul de recuperare este scurt, de aproximativ 24 ore, dar este posibil ca uneori să rezulte mici echimoze (vânătăi) la nivelul punctelor de injectare. Ele vor necesita camuflare cosmetică pentru câteva zile și pot fi îndepărtate mai rapid prin aplicare cremelor pe bază de arnică sau lactoferină. Nu se realizează procedura dacă sunteți sub tratament anticoagulant/antiagregant, dacă sunteți alergic/ă la unul dintre componentele produsului sau dacă aveți infecții active/dermatite active pe zonele de injectat.

De câte ședințe am nevoie ?

Se recomandă un tratament inițial de 3 ședințe la interval de 4 săptămâni, iar pentru consolidarea rezultatelor sunt necesare ședințe repetitive la intervale regulate de 3-6 luni.

Medicii noștri din cabinetele de dermatologie Bright Skin din Cluj-Napoca și Florești sunt pregătiți să realizeze această terapie în condiții de maximă siguranță.