BrightSkin.ro

Fă o programare

Restyline compare

Skinbooster Restyline

 

Skinboosterele sunt produse speciale care conțin acid hialuronic stabilizat, asemănător celui din piele, dar prelucrat astfel încît să persiste mai mult timp odată injectat. Este bine să știm că acidul hialuronic este folosit în mai multe tipuri de produse: fillere – unde are rol de umplere a ridurilor și de refacere volumetrică și boostere care sunt destinate refacerii și creșterii calitățiii pielii. 

Restylane Skinbooster Vital face parte din cea de-a doua categorie și ne oferă două produse: Vital – cu un conținut mai mare de AH (20 mg/ml) creat pentru pielea matură, cu rețea de riduri superificiale si Vital Light dedicat tegumnetului tânăr și zonelor cu piele foarte fină (pleoape, decolteu etc).

Restylane Skin Boosters este un produs fluid si elastic, creat sa fie injectat in dermul mijlociu si profund pentru a reface stratul de AH de la acest nivel, strat care scade progresiv în timp. 

Rezultatele demonstrate clinic dovedesc o îmbunătățire semnificativă și de durată a texturii pielii obosite, care devine luminoasă și hidratată, cu aspect ”fresh” și sănătos, menținând în același timp caracterul natural al trăsăturilor feței. 

Boosterele premium de la Restylane sunt soluția care răspunde multor nevoi: redau calitatea pielii prin hidratarea intensă și de durată (de până la 15 luni), îmbunătățesc elasticitatea și luminozitatea cutanată, ameliorează semnificativ ridurile de la nivelul feței, cearcănelor, gâtului și decolteului, estompează cicatricile postacneice și previn îmbătrânirea cutanată cauzată de vârstă și de expunerea la soare.

Restyline compare 2 Restyline compare 4

Spre deosebire de alte produse disponibile pe piață, ambele boostere de la Restylane sunt disponibile în varianta cu anestezic local inclus, lidocaină 0,3%, pentru un confort maxim al pacienților în timpul injectării.

După aplicarea cremei anestezice, boosterele Restylane sunt injectate profund la nivelul dermului, unde sunt distribuite uniform la nivelul zonei tratate. Modul unic de condiționare în seringi preumplute care permite injectarea precisă a câte 0,01 ml/punct permite o distribuire uniformă și precisă a produsului, cu un disconfort mult redus.

Imediat postprocedură pielea poate prezenta mici puncte roșii tranzitorii, aferente punctelor de injectare și uneori echimoze (vânătăi) care dispar rapid.

În general, sunt recomandate 2-3 ședințe la intervale de 4 săptămâni, iar ulterior este suficientă o ședință pe an, pentru a menține efectul timp îndelungat.

Restyline compare 5