BrightSkin.ro

Fă o programare

Protocol de lucru în perioada pandemiei COVID19

Având în vedere riscurile infecțioase generate de pandemia COVID 19, se decide adoptarea următoarele măsuri pe o durată de timp limitată, corespunzătoare acestei pandemii:
1. se interzice accesul în cabinet al pacienților cu manifestari specifice COVID (febra, tuse, durere in gat, tulburari respiratorii, diaree etc).
2. se interzice accesul în cabinet al persoanelor care au călătorit în străinătate în ultimele 14 zile.
3. se interzice accesul în cabinet al persoanelor care au intrat în contact cu persoane testate pozitiv ptr Covid 19 sau care au intrat în contact în ultimele 14 zile cu persoane sosite din zonele “roșii” sau ”galbene” (stabilite cf https://www.cnscbt.ro/).
4. în vederea implementării punctelor 1-3 se vor modifica sms-urile reminder și pacientii vor completa la intrare un preacord de consultație actualizat (vezi anexa 1).
5. cuantele pentru programări vor fi crescute pentru a evita suprapunerea pacienților.
6. este obligatorie respectarea de către pacient a orelor de programare.
7. pacienții se vor prezenta la consultație cu mască protectoare (dacă nu au, vor primi una la intrare).
8. în sala de așteptare este permis accesul cu un singur aparținător și doar în cazul copiilor și persoanelor cu dizabilități.
9. în sala de așteptare se recomandă păstrarea unei distanțe de minim 2 m între pacienți și va fi permis accesul a maxim 2 pacienți (ideal doar unul).
10. la intrare și la ieșire din clinică se recomandă spălarea pe mâini a pacienților cu apă și săpun și dezinfectarea mâinilor și utilizarea botoșeilor.
11. pe perioada pandemiei se renunță la jucării, cărți de colorat, creioane de colorat, pliante publicitare etc în sala de așteptare
12. se vor igieniza frecvent cu soluție dezinfectantă clanțele și suprafețele.
13. personalul medical va purta mască și ochelari de protecție/vizieră și își va dezinfecta mâinile după contact cu fiecare pacient.
14. se vor utiliza frecvent lămpile de sterilizare cu UVC, inclusiv în sala de așteptare.
15. pentru a diminua expunerea pacienților vulnerabili dpdv medical (persoane vârstnice, persoane cu diferite afecțiuni, copii etc) oferim posibilitatea de consultanță medicală online (prin platforma de consultanță online de pe siteul nostru) atunci când tipul patologiei o permite.
16. în vederea realizării punctului 15, pacienții vor trebui să bifeze în platforma online că sunt de acord cu Termenele și condițiile (atât cele referitoare la Consultanța medicală online, cât și la Protecția datelor personale) iar consultanța se va realiza pe baza informațiilor si imaginilor trimise de către pacient via email. Plata serviciilor se va face prin transfer bancar după emiterea unei facturi.