BrightSkin.ro

Fă o programare

peelingul de biorevitalizare PRX T33

Peelingul de biorevitalizare PRX T33

Peelingul PRX-T33 este o procedură estetică unică, non-invazivă utilizată pentru biorevitalizarea pielii. Avantajele acestei metode sunt recuperarea foarte rapidă, practic fără descuamare sau cu descuamare minimală și faptul că se poate efectua în orice anotimp.

Ce conține peelingul de biorevitalizare PRX T33?


Peelingul de biorevitalizare PRX T33 este un gel inovator ce combină TCA 33% (acid tricloracetic), acid kojic și peroxid de hidrogen (H2O2). Această formulă stimulează formarea de colagen nou în piele având astfel efect de biorevitalizare și regenerare.

Cum acționează peelingul de biorevitalizare PRX T33?

TCA (acidul tricloracetic) este unul din cei mai buni agenți de peeling fiind utilizat larg în tratamentul pielii deteriorate. Îndepărtează celulele moarte din tegument, are efect antiinflamator, stimulează producerea de colagen nou și elastină, oferă un aspect luminos, întinerit și sănătos.
Peroxidul de hidrogen 3% (H2O2) promovează vindecarea rapidă, scade inflamația, are afect antiseptic natural, oferă luminozitate.
Acid Kojic 5% este unul din cei mai buni agenți de albire a pielii, oferă luminozitate, ajută la uniformizarea culorii pielii, inhibă pigmentarea postinflamatorie la persoanele susceptibile, are efect antioxidant, îmbunătățeste tonusul pielii, întârzie formarea ridurilor, are efect antibacterian.

Noutatea produsului o constituie formularea specială care permite TCA să pătrundă în straturile profunde ale dermului, lăsând intacte straturile superficiale ale epidermului. În felul acesta, își exercită efectul de stimulare a producției de colagen nou fără descuamarea clasică din peelingurile cunoscute până acum.

Care sunt indicațiile PRX T33?


Specialiștii noștri dermatologi utilizează peelingul PRX T33 în cabinetele din Cluj-Napoca și Florești pentru rejuvenare facială, gât, decolteu și/sau mâini, ameliorarea aspectului cicatricilor (asociată cu alte procedure estetice), ca și terapie adjuvantă în melasmă, pentru efect de skin tightening, pentru corectarea aspectului tern, lipsit de strălucire etc.
Practic metoda nu are efecte adverse, iar contraindicațiile sunt reprezentate de sarcină și alăptare, dermatite active și/sau infecții pe zona de tratat, alergii cunoscute la compenentele produsului.

Cum se realizează peelingul de biorevitalizare PRX T33?

Efectul este vizibil imediat după prima sedință, pielea capătă un aspect luminos, proaspăt, devine fermă și elastică, apare un efect de lifting imediat, imperfecțiunile sunt diminuate. Rezultatele se imbunătățesc cumulativ de la o ședință la alta, si se mențin o perioada lungă de timp. Pentru a obține rezultate maxime se recomandă un protocol de 4-6 ședințe spațiate la 2-4 săptămâni și ulterior întreținere o data la 3-4 luni. Procedura poate fi folosită ca și metodă de împrospătare a aspectului tegumentului înainte de evenimente importante și se recomandă a fi făcută cu 7-10 zile înainte de acestea. Se poate asocia cu alte proceduri dermato-estetice precum mezoterapia, PRP, microneedling (“derma pen”), laser CO2 fracționat etc.


În timpul procedurii, medicul dermatolog vă va pregăti tegumentul cu o soluție specială de degresare și apoi va aplica gelul PRX T33 prin mișcări de masaj ferme. Procedura nu este dureroasă, presupune un disconfort minimal. După aplicarea produsului, în funcție de particularitățile pacientului și de scopul propus se poate utiliza suplimentar un produs de tip retinoid.
Îngrijirea postprocedură presupune curățarea delicată a tegumentului în zilele următoare procedurii, aplicare de creme hidratante, precedate eventual de seruri cu acid hialuronic și, obligatoriu, fotoprotecție foarte riguroasă, cu produse SPF 50, spectru larg, reaplicate la minim 3 ore pentru minim 1 lună postprocedură.

peelingul de biorevitalizare PRX T33

Medicii noștri specialiști sunt pregătiți să vă realizeze peelingul de biorevitalizare PRX T33 în cabinetele noastre de dermatologie din Cluj-Napoca și Florești.