Cluj-Napoca:   0722 321 856    |   Floresti:   0721 471 628office@brightskin.ro
Programări Cluj-Napoca:   0722 321 856
Programări Floresti:   0721 471 628

Dr. Alexandru Mocanu

Născut în Cluj-Napoca, am absolvit Colegiul National “Emil Racoviță” în anul 2003. Ulterior, am urmat cursurile Facultății de Medicina a Universității de Medicina și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, pe care am absolvit-o în anul 2009.

Timp de 3 ani, am efectuat stagii de specialitate în medicină internă și oncologie în cele mai importante spitale clujene, care au reprezentat pentru mine bazele medicinii generale moderne. Ulterior, mi-am urmărit vocația și m-am pregătit teoretic și practic în dermatovenerologie, ca medic rezident în cadrul Clinicii de Dermatologie Cluj-Napoca.

În anul 2015 am obținut titlul de master în cosmetologie și dermofarmacie. În paralel cu pregătirea clinică, m-am perfecționat în diverse ramuri ale dermatologiei: dermatoscopia, dermatologia pediatrică, chirurgia dermatologică și dermatologia estetică. Am luat parte la activități de voluntariat și campanii de awareness privind expunerea la soare, acneea la adolescenți, prevenția și detecția cancerelor de piele.

Din dorința de a fi mereu la curent cu cele mai inovative tehnologii și pentru a putea recomanda pacienților mei cele mai recente tratamente disponibile, particip constant la congrese, conferințe și simpozioane, la nivel național și internațional, fiind membru al Academiei Europene de Dermatologie și Venerologie (EADV), al Societății Romane de Dermatologie (SRD), al Societății Romane de Dermato-Oncologie (SRDO) și al Asociației Dermatologilor Transilvani (ADT).

În practica clinică, pun accent pe importanța cunoștințelor medicale și construirea unei relații de sinceritate și încredere cu pacienții mei.

Descarcă CV