Floresti:   0721 471 628office@brightskin.ro

Echipa

Dr. Florina Raica

Medic specialist dermato-venerologie, competență în dermato-estetică


Am absolvit Facultatea de Medicină în anul 2001, în cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca – unul dintre centrele de excelență în domeniul medicinei din România. Până în anul 2008 mi-am continuat pregătirea ca stagiar, iar apoi ca medic rezident în dermato-venerologie, în mai multe clinici clujene cu profil medical și chirurgical. În anul 2008, după un examen deosebit de minuțios și dificil am devenit medic specialist în dermato-venerologie. În 2012 am obținut Atestatul de studii complementare în DERMATO-COSMETOLOGIE.
Vezi CV complet

Dr. Alexandru Mocanu

Medic specialist dermato-venerologie, master în cosmetologie și dermofarmacie


Născut în Cluj-Napoca, am absolvit Colegiul National “Emil Racoviță” în anul 2003. Ulterior, am urmat cursurile Facultății de Medicina a Universității de Medicina și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, pe care am absolvit-o în anul 2009.
Vezi CV complet

Dr. Dana Boloș

Medic specialist dermato-venerologie


Am absolvit Colegiul Național “Emanuil Gojdu” din Oradea în anul 2008, ulterior am urmat Facultatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, pe care am absolvit-o în anul 2014.
Vezi CV complet

 

As. Dorina Tamaș


Sunt asistent medical de 5 ani. Îmi place sa ajut oamenii, să-i fac sa se simtă ‘ca acasă’ în clinica noastră.

As. Ștefan Ilyes


Cu experiență în domeniul medical de peste 10 ani (din care primul an în terapie intensiva) îmi place sa relaționez cu oamenii și mai ales sa particip la proceduri chirurgicale.